Mély kapcsolat a Magzattal - Beszámoló

„Mivel a második gyermekemmel elsajátítottuk a magzat kommunikáció gyakorlatát, - még sajnos az első gyermeknél nem ismertük meg Petre Veronika módszerét - így evidens volt a számomra, hogy amikor érkeznek a többiek, velük is benevezünk a programra.

Így is tettünk. Harmadik babámmal szintén újra éltem a magzati kommunikáció adta lehetőséggel, újra Veronika segítségével. Minden gyermekemnek szerettem volna odaadni azt a kezdetektől való odafordulást, csak neki szentelt figyelmet.

Ez a ráfordított energia sokszorosan megtérült a velük való későbbi kapcsolatomban. Ez kislányommal való kapcsolatomra is éppen így igaz.

A magzati kommunikáció módszere maga számomra végtelen egyszerű, döbbenetesen hatékony és egyszerre nagyon inspiráló is a várandósság alatt. Nem igényel semmilyen különleges tudást, első pillanattól alkalmazható, gyakorlással tökéletesíthető, nagyszerű lehetőség a babával való “lelki találkozásra”.

Negyedik gyermekem érkezésekor újra ugyanígy tettem és már nagy gyakorlattal “végig beszélgettük” a 9 hónapot.

Megbeszéltük a megszületését, együttműködtünk egymást segítve és a magzati kommunikációval és a születésre való felkészüléssel megalapoztunk egy rendkívül boldog, harmonikus babázós időszakot.”