Anna


Talán különlegesnek mondható a helyzetem. Fogantatásom előtt évekkel korábban jelentkeztem édesanyámnál, (ez a Tudatos fogantatás) és közösen beszéltük meg, mikor volna jó, ha érkeznék. Az elindulásom évében újra beszéltem vele, és felsoroltam, mi mindent szeretnék, ha teljesülne foganásom érdekében. A szüleim az idő folyamán törekedtek a kívánságaim beteljesítésére.


Pocakba való költözésem után folytattuk a beszélgetést, immáron a magzat kommunikáció által. Szerencsére kíváncsi anyukám van, aki nem elégedett meg csupán

  • a testi, érzelmi hogylétemmel
  • mit ennék
  • milyen tápanyagokra és vitaminokra volna szükségem
hanem az is érdekelte, hogy

  • hogyan szeretnék megszületni
  • milyen leszek megszületett babaként és kisgyerekként
  • miben segítse majd utamat.

Így a hónapok folyamán sokat beszélgettem vele.

Elárultam neki, hogy várhatóan hosszú ideig tartó szülés elébe nézünk. Azt szerettem volna, ha olyan orvost választana, aki hagyja a természetes úton történő szülést, hagyja édesanyámat vajúdni annak érdekében, hogy a magam erejéből születhessek meg, s ne vegyenek ki. Ez nagyon fontos lenne az életem szempontjából. Anyukám felsorolta az általa ismert és elérhető orvosokat, és én kiválasztottam a számomra legmegfelelőbbet.

(Alternatív szülőszobán, hosszú ideig tartó vajúdás után született meg Anna.)

Véleményem szerint nyugodt és kiegyensúlyozott baba leszek.

Cseperedésem során szeretném, ha a szüleim odafigyelnének felbukkanó én központúságomra, netán önzőségemre, amit szeretettel segítsenek kezelni. Hajlamos leszek az irányításra, amihez nem véletlenül választottam az első szülött pozíciót.
 
Szeretnék majd zeneiskolába járni, fúvós hangszeren játszani, és később sportként az atlétikát és a lovaglást választani.  

(A fent leírtak utólag szóról szóra mind beigazolódtak.)