Rólam


Petre Veronikának hívnak.

Egy időben nagyon lekötötte a figyelmemet a magzati lét és a születés, születésélmény. Gyermekeimmel való várandósságom során kiderült számomra hogyan lehet a magzatokkal két oldalúan kommunikálni. A saját babáimmal végig beszélgettem a 9 hónapot, és rengeteg mindent megtudtam róluk a várandósságra és rájuk nézve is.

Rádöbbentem, hogy másoknak is megtanítható ez a kommunikációs módszer, amelyet az évek folyamán teljes mértékben kidolgoztam.


            Az ELTE PPK másoddiplomás perinatális szaktanácsadó szakán tanultakat pedig felhasználom a fogantatás – várandósság – szülés időszakának a megsegítésére.

Perinatális szaktanácsadóként a Vár Rád a Baba program keretein belül arra törekszem, hogy az anyának ismereteket adjak át arra nézve, hogy gyermeke érkezése nem egy kiszámíthatatlan véletlen műve. A tudatos hozzáállással befolyásolható a fogantatás időpontja, a babával való kétoldalú kommunikáció kiteljesíthető, és enyhíthető a baba születési traumája. Mindezek eredményül tudatosabbá válhat az anya-gyermek kapcsolat, és az így fogant s született generáció.